Palveluni















Palveluni

Vaikuttavalla retoriikalla hankitaan lisää kannatusta, tehostetaan myyntiä ja hankitaan ylipäätään lisää ystäviä ja vihollisia. Olennaista on tuntea vastapuolen retoriikka ja liittolaisten sanoma. 

Opettelemme koulutuksessa käytännönläheisesti analysoimaan vastapuolen/liittolaisen puheita. Kuka puhuu, kenelle puhuu ja millä argumentein.

Aristoteleen Runousopissaan esittämät retoriikan perusperiaatteet:

Paatos: kuka puhuu

Eetos: kenelle puhutaan

Logos: millä argumentein puhutaan, mitä sanotaan

Nämä pätevät edelleen.

Rakennat vaikuttavia vastakkainasetteluja tuntemalla sekä vastapuolen että kumppaneidesi retorisen maailmankuvan rakennusaineet. Näitä asemointeja koulutukseni auttaa tunnistamaan ja kehittämään luovalla tavalla. 

Vaikuttavat sanat -koulutuksessa hyödynnän myös erilaisia luovia harjoitteita, joiden avulla virkistetään ja elävöitetään osallistujien luovuutta. Näissä harjoitteissa voi käyttää apuna valokuvia, musiikkia ja moniaistisuutta, joka auttaa avaamaan tukossa olevat aistikanavat. 



Koulutuksen kesto on noin tunnin tai sen voi räätälöidä halutun pituiseksi. Tunnin pituisen koulutuksen hinta on 300 euroa + ALV. Koulutuksen saa myös pidempänä, jolloin hinta kohoaa

Kirjoittajasparraus on kenelle tahansa harrastajakirjoittajalle suunnattu etäsparraus Skypessä, jossa saat palautetta teksteistäsi ja jossa halujen mukaan puhumme myös lähettämistäni lehtijutuista ja lehtikirjoittamisen vinkeistä. Sparrauskertoja on esimerkiksi kolme puolentoista tunnin kertaa, tai niin monta kertaa kuin vain haluat - vastaavasti silloin hinta myös kohoaa. Vain taivas on rajana!

Kirjoittajasparrauksessa kehitetään ja editoidaan ennen kaikkea omaa tekstiä ja opetellaan huomaamaan siinä esiintyviä sudenkuoppia. Sparraus auttaa tulemaan tietoiseksi omista maneereista ja välttämään niitä sekä kehittämään uudempia, luovempia ilmaisuja. Kirjoittajasparraus yksityisille 150 euroa + ALV. Yrityksille 250 euroa + ALV.

Kirjoitan myös artikkeleita ja muita tekstejä tilauksesta mihin tahansa mediaan. Teen myös tilauskirjoja aiheesta kuin aiheesta. Toimittajan ammattitaidolla perehdyn nopeasti vaativiinkin aihepiireihin. Näiden hinnat luonnollisesti vaihtelevat toimeksiannon laajuuden ja vaativuuden mukaan.

Kysy lisää: ritdahl@gmail.com tai soita: 045-3104571.



Comentarios

Entradas más populares de este blog

Monenlaisia menijöitä

Kuka on Rita Dahl?