Julkaisuni


Kirjailijana olen julkaissut seitsemäntoista teosta, faktaa ja fiktiota, joista seitsemän kirjaa ovat runokokoelmia, yksi on lyhytproosateos matkoiltani ja yhdeksän edustaa faktaa. Tietokirjojani on esimerkiksi kokoelma sananvapausaiheisia tekstejä maailmalta (Suomettunut sananvapaus, Multikustannus 2009) ja taiteilija/kirjailija-aiheinen artikkelikokoelma Kuvanluojia (Kesuura 2009).

Matkakirjoissani olen ottanut haltuun eri maiden kulttuureja ja yhteiskunnallisia olosuhteita ja esitellyt niitä kotimaiselle yleisölle. Olen haastatellut kirjoja varten mielenkiintoisia henkilöitä eri elämänalueilta ja paneutunut epäkohtiin, jotka juuri ko. maassa kiinnittävät huomiota. Usein kirjoissani on käsitelty erilaisten alkuperäiskansojen tai vähemmistöjen epätasa-arvoista tilannetta. Käsiteltyjä maita ovat Portugali, Etelä-Meksiko, Brasilia, Kypros, Kap Verde.

Suuri kaivospeli (TA-Tieto 2016) käsittelee Suomen kaivospolitiikkaa ja valheellista Green Miningia sekä tapaus Talvivaaraa. Sanan paino (Kustantamo Tarke 2016) sisältää esseitä tai tekstejä poetiikasta ja politiikasta.


Comentarios

Entradas más populares de este blog

Palveluni

Monenlaisia menijöitä

Kuka on Rita Dahl?